MFT September Release Countdown Day 2!

Hallo en goedemorgen,
het is weer ouderwets tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 1 September  om 10.00 PM


Vandaag een sneak peek van de LLD Soda Pop in combinatie met de bijpassende LLD Soda Pop Die-namics op mijn blog maar er is nog veel meer! Gave Bottlecap Die-namics, Bottlecap Numbers Die-namics en Bottlecap Letter Die-namics. Een hele complete set dus! Mijn kaartje is gemaakt met als basis een witt kaart. Daarop heb ik gesponst met het Grid Stencil. De lay out is gemaakt met Tag Builder Blueprints 1 Die-namics en de Stitched Circle Die-namics.De vintage coca cola flesjes zijn uitgestanst met de Soda Pop Die-namics en het label is bestempeld met de Soda Pop Stamp Set.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge13 opmerkingen

 1. Op slag verliefd was ik op deze flesjes met doppen enzo....te leuk!! Gaaf deze kleurencombi! Laat ik gisteren nou toch een leuk zak centje verdiend hebben ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love the layout of yours, great job!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'm CRUSHed this stamp set is no longer available! Love your DEW card! Cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt te leuk hoe je die flesje hebt verwerkt, ook qua kleur. Ik zou zo snel niet weten wat ik met de flesjes zou doen, maar ik heb even gegluurd op de blog van MFT. Wauw, wat een leuks!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zou normaal niet op de flesjes vallen, maar jij hebt er echt een hele leuke kaart mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top