MFT November Release Countdown Day 5!

Hallo en goedemorgen,
het is weer ouderwets tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf volgende week dinsdag 2 November om 10.00 PM


Here we go, de eerst dag van de MFT Countdown is weer begonnen en vandaag kicken we af met onder andere de Toasty Greetings stempelset, in combinatie met de bijpassende Toasty Greetings Die-namics. Ik heb verder nog gebruikt de LJD Peek-A-Boo Wonkey Windows Die-namics.


Mijn kaartje is gemaakt met Sweet Tooth cardstock als basis, daarop een laagje donkergroen. Traditionele kerstkleurtjes met een vleugje blauw. De gave sneeuwpop is gestempeld met BB Toasty Greetings op een uitgestanste BB Toasty Greetings Die-namics met Memento. Daarna heb ik het sneeuwpopje gekleurd met Copics. De sneeuwvlokjes heb ik gemaakt met de Snowflake Flurry stempelset. Ik blijf het zeggen, schudkaartjes zijn leuk!!! Leuk om te maken en uiteraard nog leuker om te ontvangen :o)


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge



25 opmerkingen

  1. Super gaaf! Leuk sneeuwpopje, mooie kleuren. Schudden maar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is mooi dit frame, gaaf effect. Erg leuk met de sneeuwpop. Tof met de traditionele kleurtjes, maar toch een heel moderne uitstraling!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gorgeous card! Love the shaker element and the cute snowman!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het lijkt wel alsof de sneeuwman ons uitnodigt om binnen te komen in een warme kamer. Mooi gekleurd en sprankelende kleuren!
    Gelukkig ben je weer helemaal terug bij MFT!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. This little snowman is gorgeous in ANY colour! Love your shaker card.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Perfect snow and snowman in your shaker card!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. He is so cute and a shaker at that, adorable

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Darling card! Love the wonky window for your shaker.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. You made such a great card with the Wonky dies!! What an awesome way to use those dies, but with a shaker card!! The snowman on the front is so adorable!! Very adorable and great card!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. You made such a great card with the Wonky dies!! What an awesome way to use those dies, but with a shaker card!! The snowman on the front is so adorable!! Very adorable and great card!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Cute shaker creation with adorable snowman, wonderful coloring!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. I am loving the wonky window....it showcases the cute snowman! Great job!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gevonden! Dit is 'm. Mijn kerstkaart! En wat is deze schudkaart gaaf. In het echt nog mooier dan op de foto! Dank je wel xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top