MFT October Release Countdown Day 2!

Hallo en goedemorgen,
het is weer ouderwets tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf volgende week dinsdag 6 Oktober om 10.00 PM (voor ons in Europa is dat op woensdagnacht 7 Oktober)


Goedemorgen! Vandaag een enige set LLD Stay Cool stempelset samen met de LLD Cool Cup Die-namics. Ik ben dol op sets met koffiekopjes/bekers en teksten!


Mijn kaartje heeft een witte basis en de lay out is gemaakt met de Tag Builder 4 Blueprints Die-namics. De gave design papiertjes komen uit de MFT Dots & Stripes Sorbet Paper Pack, MFT Calm & Cozy Chevron Paper Pack en het MFT Dots & Stripes Neutral Paper Pack. De blokjes combineren onderling fantastisch en de patroontjes zijn tijdloos.

De beker is uitgestanst met de LLD Cool Cup Die-namics, de tekst stay cool komt van de LLD Stay Cool stempelset. De bubbeltjes achtergrond heb ik met het Snowfall Stencil gesponst.
Het dekseltje heb ik uit doorzichtig acetaat gestanst, het is niet goed te zien op de foto maar zit er toch echt hihi ;o)

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge13 opmerkingen

Back to Top