Creative Challenge - Contemporary Christmas Colors


"Red and green are beautiful and traditional but also, a bit predictable this time of year. This month, we’ve challenged the team to think outside the box by applying non-traditional color schemes to their Christmas crafting. Modernize your holiday with an unexpected pop of color!"Vandaag de maandelijkse My Favorite Things uitdaging, deze keer maak een kaart of projectje in niet traditionele kerstkleuren. Ik heb ervoor gekozen om twee pillow boxen te maken om iets gezelligs in te doen voor de kerst. De bovenstaande pillow box is gemaakt van Kraft Card Stock. De band eromheen is van lichtblauw en daarop heb ik een strook gemaakt met Star Celebration en embossing pasta zodat de sterretjes als het ware op het papier liggen.

Het schattige meisje komt van de BB Jingle All The Way stempelset en is gekleurd met Copics. De tag plus vormpjes heb ik uitgestanst met de Tag Builder Blueprints 4 Die-namics.Het tweede doosje is op dezelfde manier gemaakt met nu het Snowfall Stencil en het lieve rendiertje komt ook van de BB Jingle All The Way stempelset. Klaar zijn alvast twee leuke presentjes!

Klik je mee naar het My Favorite Things Stamps Blog voor nog meer inspiratie voor de kerst met niet traditionele kleuren?

Fijne dag,
Inge6 opmerkingen

 1. Enig deze doosjes! Gaaf gecombineerd met de tag builder 4 (ik ben fan :)) en de leuke stempeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke doosjes met schattige stempeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie combi op deze doosjes. Super leuke kleurtjes ook samen. Leuk met de stempels erbij. Maakt t vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jep, ik ben nog steeds fan. ;-) Leuke kleuren en de geemboste stippen en sterren zien er super leuk uit. De belletjes zijn ook enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren en ook de geemboste achtergrond is een mooi detail. Superleuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top