MFT December Release Countdown Day 3!

Hallo en goedemorgen,
het is weer ouderwets tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! De laatste van 2015. Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf aankomende dinsdag 8 december om 10.00 PM


Goedemorgen! Allemaal een leuke sinterklaasavond gehad? Ik hoop het. Iedereen nog compleet? Of richting Spanje :P? Wij hadden een heerlijk avondje met de familie, geen cadeautjes maar gewoon samen zijn en lekker eten. Ik heb genoten!

Over tot de orde van de dag, een kaartje vandaag gemaakt met de LLD Stitched Alphabet, letters met stiksels, ge-wel-dig! Hier in combinatie met het kopje van de Warm & Fuzzy Die-namics en de LLD Hug in a Mug stempelset. Stippeltje en streepje komen van het Dots and Stripes Neutral Paper Pack.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag, en tot morgen!
Inge12 opmerkingen

 1. Ik hoefde ook niet mee in de zak van Sinterklaas, aan mijn cadeaus te zien ben ik toch wel héél lief geweest! Super leuke kaart en... oh nee hè... ik heb een zwak voor gave alfabetten. Deze is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yum- wonderful color combined with matching greetings!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er lekker...ehm... leuk uit!
  Vandaag nog genoten van warme chocomel tijdens ons Efteling bezoek: heerlijk!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had best in die zak naar Spanje gewild.. maar helaas. Je kaart is prachtig!Leuk dat je net even een ander kleurtje er achter uit laat piepen, heel verrassend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very nicely crafted card. Love how all the elements come together.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top