Lief klein wonder...


Hallooo, en zomaar nog een kaartje vandaag gewoon niet omdat het moet maar omdat het kan ;-) Op dit schildpadje was ik instant verliefd op het moment dat ik 'm zag. Hij komt van de Els Brigé stempelset, Welkom Baby. Ik besloot geen zoete kleuren te gebruiken voor dit babykaartje maar meer de aardetinten.


Het schildpadje is gekleurd met Tom Bow Dual Brush Markers, moest ze afstoffen want heb ze al weken niet gebruikt tssss. Daarna heb ik het schild met Stickles beglitterd, past er gewoon mooi bij.

Vroegâh hadden wij een landschildpad thuis, Schillie ;) Hij heeft heel wat jaartjes bij ons doorgebracht en mocht ook vrij in de tuin rondlopen. Wat weer voor hilarische taferelen zorgde als we hem weer eens kwijt waren. Want ja schildpadden lopen toch harder als dat je denkt hihi ;-)

Ik wens jullie allemaal een fijne dag,
Inge

11 opmerkingen

 1. Heel mooi kaartje, met een schattig schilpadje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ik zie het voor mij ;)) Supermooi kaartje in deze aardetintjes!
  Erg mooi de glitters op het schild, geeft een beetje mysterieus effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig dit kaartje! Prachtig van kleur en de glitters maken het sprookjesachtig. En ik wens jou vooral een hele fijne dag :) Gefeliciteerd xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dubbelpost op je verjaardag , dan geniet je zeker lekker van je dag !
  Lief kaartje en nog een fijne dag !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lees bij Ellen dat je jarig bent. Van harte gefeliciteerd!!
  Een leuke dag toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend schattig Inge, leuk weer eens wat anders dan de zoete babykleurtjes! En gefeliciteerd met je verjaardag, hoop dat het zonnetje bij jou net zo hard schijnt als hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit schildpadje doet het goed in blogland, het is dan ook echt een schatje! Ik vind de kleuren ook zo mooi gekozen. Prachtig kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat een supertoffe kaart! Heel erg mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top