MFTWSC267, I'm Here For You...


Vandaag een kaartje speciaal gemaakt voor een lieve, dierbare vriendin die een hele heftige tijd doormaakt. Gewoon omdat woorden soms te kort te schieten en het enige wat je kunt doen is er zijn...I'm Here For You!

Kaartje is gemaakt met schets 267 en is heel makkelijk zeker als je net zo dol bent op tagjes net als ik. Ik heb voor de lay out Tag Builder Blueprints 1 gebruikt. Op de achtergrond zie je zwarte spettertjes van de Distressed Patterns. Meisje is Pure Innocence Feline Better en haar jurkje is gepaperpieced met een velletje papier uit het Painted Prints Smitten Paper Pack. De grappige swirl is gestanst met de LJD Scribbles en de stempeltjes komen van de LJD Whimisical Wishes stempelset.Doe gezellig mee, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $15 en als je alleen gebruik maakt van MFT producten zelfs van $20!

Doeeeei,
Inge6 opmerkingen

 1. Mooi, Inge! Je hebt een eigen stijl, die ik erg mooi vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, zowel je kaartje als de woorden die op je kaart staan. En dat is zo waar!!!
  Gezellige avond, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje, er voor iemand zijn is toch het belangrijkste wat er is in moeilijke periodes, zo een lief kaartje geeft vast kracht aan je vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top