Mix and Match #2


Hee hallo en goedemorgen het is tijd voor de maandelijkse Mix and Match challenge van Sandra, Mariken, Ellen en moi. Deze keer was Ellen aan de beurt om een pakketje te versturen, de inhoud zie je op de foto hieronder. Mooie aardetinten en een superleuke tekststans in jawel het nederlands! Wat een geweldig cadeautje weer dit pakketje. Ik heb diverse Bleuprints Die-namics gebruikt om de lay out te maken en Pure Innocence Sending Big Hugs gekleurd en gepaperpieced.


-Inhoud pakket, yummie!-


Ook de binnenkant van de kaart ben ik niet vergeten, hier heb ik de ampersand gebruikt die bijgesloten was.

Klikken jullie gezellig door om te zien wat SandraMariken en Ellen hebben gemaakt met deze materialen? Ik ben bet zo nieuwsgierig als jullie!

Volgende maand rond de 15e maart weer een swappost, zin in!

Fijne dag allemaal,
Inge8 opmerkingen

 1. Echt weer supergaaf wat jij met het pakket gemaakt hebt! Zit klaar aan tafel met mijn ontbijtje om om acht uur te gaan kijken, zie ik dat die van jou er al op staat. Echt zo leuk weer met PI erbij! Ampersand aan de binnenkant staat ook geweldig. Gewoon weer een echt Inge-kaartje :) Maakt niet uit welke materialen jij voor je neus krijgt, 't is altijd prachtig! Fijne dag xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ik zit met mijn i-pad op school, en kan tussendoor gauw even kijken bij jullie! Wat is dit weer een gaaf kaartje, alles is in balans en klopt...zo mooi!! En wat is het gezellig om dit met z'n vieren te doen, ik verheug me alweer op volgende maand. Maar eerst, over 'n kleine 2 weken onze date, zin in! Gezellige dag, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om van de een naar de ander te hoppen.....bij ieder verschillende kaartjes. Allen prachtig en duidelijk de stijl van ieder in terug te vinden.
  Ook jouw kaart is weer een juweeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superlief kaartje is dit Ing! Gave lo en zo leuk met het schattige PI meisje.....wat is dit toch leuk om te doen!
  Op naar volgende maand! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een heel lief kaartje vind ik.
  groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje en die pi stempels zijn zo mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een leuke kaart in zwart/wit met de rood/bruine accentkleur. De binnenkant is niet vergeten, staat gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top