March Release Replay, Birthday Tweetings


Goedemorgen, elke maand een after party challenge op het My Favorite Things Stamps Blog. Een week na de release laat het MFT Design Team zien wat er nog meer allemaal mogelijk is met de allernieuwste producten oftewel de Release Replay.

Ik heb gekozen voor de Tweet Friends stempelset, Tweet Friends Die-namics samen met de Cheerful Cages Die-namics. De blauwe kleuren cardstock Blue Breeze en Blue Yonder cardstock waren mijn uitgangspunt. Ik vind deze kleuren zo ontzettend mooi! Als basis Sweet Tooth Cardstock met daarop verschillende laagjes gemaakt met Blueprints 13 Die-namics.De kooi is uit wit gestanst met de Cheerful Cages Die-namics de vogeltjes zijn uit Blending Card by X-Press It gestanst, gestempeld en daarna gekleurd met Copics. Nog wat sequins en Hemp Cord maken het kaartje af, klaar voor verzending wat al is gebeurd. Op weg naar een bijna jarige job ;-)

Check het MFT Blog voor nog meer inspiratie met de producten uit de laatste release, enjoy!

Een fijne dag voor iedereen!
Inge6 opmerkingen

 1. Ik ben niet zo van de echte vogels, maar zo op een kaartje kan ik er wel tegen ;) Mooie kaart en inderdaad, prachtig van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ik ben juist wel van vogels...en op jouw birdy-kaart...gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blijft feest bij MFT! Maar kom maar op met die replay hoor, vooral als je dit soort prachtige kaartjes blijft posten. Geweldig mooi weer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook dit is weer een prachtig kaartje. Stijlvol.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kaartje Inge! De set is leuk, maar jouw uitwerkingen maken er ook steeds echt een feestje van!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top