MFT Color Challenge #41


De weken vliegen voorbij het is alweer tijd voor een Color Challenge! Nummer 41 heeft de kleurtjes Daffodil, Sour Apple, Gumdrop Green, en Biscotti. Ik heb een beeeetje gesmokkeld want ik heb niet alle vier de kleurtjes in huis. Kaartje is voor een lieve knutselvriendin die rot nieuws (en dat is een understatement) te horen heeft gekregen. De teksten komen van de stempelset Whimsical Wishes, bloem is gestempeld met de Tropical Flowers stempelset. De stippeltjes achtergrond komt van het Dots and Stripes Fresh Paper Pack. Kaartje is al onderweg, en vanuit hier geef ik haar nog een hele dikke virtuele ((knuffel))

Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 23 Maart  de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge4 opmerkingen

 1. het zal haar alleszins goed doen ! een mooi kaartje, met duidelijke boodschap
  grtjs,
  martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie en fleurige kaart, echt tof. Goeie tekst, zeker weten dat ze dit leuk vindt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart met frisse kleuren. Groen, kraft en een vleugje geel. Voelt als lente. Poeh, als je rot nieuws te horen hebt gekregen is zo'n kaartje met hugs meer dan welkom.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top