April Release Replay, Forest Friends


Goedemorgen, elke maand een after party challenge op het My Favorite Things Stamps Blog. Een week na de release laat het MFT Design Team zien wat er nog meer allemaal mogelijk is met de allernieuwste producten oftewel de Release Replay.


Ik heb gekozen voor de Forest Friends stempelset in combinatie met de Forest Friends Die-namics. Als eerste heb ik met het Cascading Scallop Stencil de achtergrond gesponst, heel lichtjes ( zo lichtjes dat het op de foto bijna niet te zien is :P) De lay out is gemaakt met onder andere de Bold Greenery, Die-namics Traditional Tags STAX waarop ik de nootjes heb gestempeld. De tekst is met wit embossing poeder op een uitgestanste Die-namics Stitched Rounded Rectangle STAX gestrooid en verhit met de Heat Tool. The Mad Squirrel (hihi) is gestempeld op Blending Card By X-Press It en gekleurd met Copics.


Check het MFT Blog voor nog meer inspiratie met de producten uit de laatste release, enjoy!

Een fijne dag voor iedereen!
Inge5 opmerkingen

 1. Gave replay! Eekhoorntje is leuk en wat heb je de tag mooi versierd met die gestempelde eikeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat is deze weer superleuk! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje is echt een leukerd.
  De eikeltjes op de tag, maken het helemaal af.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen al omdat we onze hond Nuts noemen (ze heet Nutella) is dit natuurlijk al een geweldig kaartje maar meer nog omdat alle laagjes weer zo perfect bij elkaar komen! Top!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top