MFT Color Challenge #44, Forest Friends


Goedemiddag! A sweet Hello from me to you met dit schattige kaartje. Het leuke van de kleuren uitdagingen vind ik dat er vaak kleuren worden gebruikt die ik nooit zelf gecombineerd zou hebben, een echte uitdaging dus!

Ik heb de lay out gemaakt met Die-namics Bleuprints 21, Die-namics en Tag Builder Blueprints 2 gemaakt. De boompjes op de achtergrond heb ik gestanst met Die-namics Trees in the Forest. Beertje komt van de Forest Friends stempelset, is gestempeld met grijze Memento en gekleurd met Copics.

Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 1l mei  de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge2 opmerkingen

  1. Ik vind de kleuren prachtig bij elkaar. Inderdaad geen combinatie die ik zou verzinnen, maar supertof! En het stempeltje is een schatje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik houd helemaal niet van paars maar vind deze combi toch wel erg verrassend! Het oranje boompje geeft de kaart extra pit, mooi gedaan!!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top