June Card Kit - Make A Wish Card KitVandaag de tweede dag gevuld met sneak peeks van de Card Kit van Juni van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit, Deze maand is het de Make A Wish Card Kit. Gevuld met een Paper Pack met tal van leuke designs, bijpassend cardstock, 8 verschillende kleuren inkt, een stempelset en de daarbijhorende Die-namics. Alles wat je nodig hebt om oa. verjaardagskaarten te maken!


Mijn kaartje is gemaakt met Smooth White cardstock als basis, formaat 10,5 x 28 cm (gerild op 14 cm) Het gestippelde stukje designer series paper komt uit het blokje en is uitgestanst met de Pierced Rectangle STAX Die-namics het witte blokje is uitgestanst met de Stitched Square STAX Die-namics. De kaarsjes heb ik gestempeld en daarna uitgestanst, de vlammetjes zijn uit wit cardstock gestanst. De bloemetjes heb ik met de Large Desert Bouquet stempelset gestempeld en daarna uitgestanst. De mooie groene blaadjes zijn uit Jelly Bean cardstock gestanst met de Bold Greenery Die-namics.

Uiteraard kun je deze lay out ook supergoed gebruiken voor een kerstkaartje. De kaarsjes passen dan prima in een kerststukje omgeven met bijvoorbeeld het puntige bloemetje van de Modern Blooms stempelset. Deze lijkt net op blaadjes van de kerstster.


Heel veel inspiratie en meer info over de Make A Wish Card Kit vind je als je doorklikt naar het My Favorite Things Blog, enjoy!

Fijne dag en tot morgen!
Inge12 opmerkingen

 1. mooi gemaakt zo ! mooie kleurtjes
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The color combo you chose is so pretty, and I love the white flames.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very nice card. I love the mix of flowers and the candles on this. Great Card and use of the kit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg gaaf weer. Leuk die bloemetjes erbij!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This card is so pretty ... I would have never thought to put flowers on a candle card until I saw this lovey creation!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even niet op jouw blog gekeken en wat zie ik weer prachtige, mooie en leuke kaartjes voorbij komen. Als iemand geen inspiratie meer heeft moeten ze maar bij jou komen kijken. Ik ben fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. How can I get the instructions in english please? Thank you.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top