MFT Color Challenge #47, Hog Heaven


Halloootjes op deze donderdagmiddag. Een nieuwe kleurenchallenge met In The Buff, Coral Crush, Gumdrop Green en Blueberry. 4 Kleuren die ik absoluut niet zelf bij elkaar gezocht zou hebben maar toch een fris en vrolijk effect hebben zo samen.

Ik maakte een kaartbasis van Smooth White cardstock en plakte hierop een stukje designer papier uit het Tribal Prints Paper Pack. Daarop een stukje Blueberry cardstock en een stukje wit cardstock welke ik uit gestanst heb met de Wonky Stitched Rectangle Die-namics. Het vrolijke varkentje komt van BB Hog Heaven, hij danst op een kransje welke is gestempeld met de Spring Wreath en uitgestanst met bijpassende Die-namics.

Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 22 Juni de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge5 opmerkingen

  1. Ahh wat een leukerd! Schattig dat varkentje! En de krans blijf ik zo'n mooie set vinden, misschien toch maar eens aanschaffen... Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk! Ik ben fan van dit varkentje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe verzin je het toch altijd weer bij elkaar! Super leuk weer!! Het varkentje is om bij weg te smelten!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top