MFT June Release Countdown Day 2!


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 juni om 10.00 PM.


Vandaag de focus op de Jungle Friends stempelset in combinatie met de Jungle Friends Die-namics. Basis van het kaartje is Smooth White cardstock en de lay out heb ik gemaakt met de Blueprints 24 Die-namics. Het witte achtergrond panel heb ik bestempeld met de Whimsical Woodgrain achtergrond stempel en het vrolijk design papiertje heb ik uit het blokje Sweet Sunshine gehaald.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge11 opmerkingen

 1. Zag deze eerst op mijn telefoon, waardoor ik niet goed zag dat het een olifant was, haha, ik dacht wat is dat nou?? Ben er achter hoor ;-) En hoe leuk ist ie dan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a beautiful card! Love your use of all the layers and super choice of the patterned papers. I really like this one a lot!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty and I love the eye on the elephant very whimsical

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the fabulous layering and the wonderful use of the Woodgrain Background stamp.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great combination of elements to show off the elephant!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love all of the layers and patters you used! Cute googly eyes too!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top