Stamping Bella, Don't Talk To Me Before My Coffee


Hi, vandaag een kaartje met een oude liefde in een nieuw jasje. Jaren geleden ontdekte ik al surfend de stempels van Stamping Bella en ik werd instand verliefd op deze leuke getekende meiden serie, ze zijn terug maar 2.0 hihi. (Zie HIER een kaartje van lang geleden)Bovenstaande Bella moest ik gewoon hebben, ik ken veel koffieliefhebbers en weet dat ik ze een plezier kan doen met een koffiekaartje...Stamping Bella don'ttalktomebeforemycoffee heet ze en ik kocht haar en nog een aantal Bella's bij Doe @ Ding dus... word vervolgd.

Kaartje is gemaakt met wit cardstock als basis met daarop twee tinten blauw. De bovenste laag heb ik bestempeld met MFT Modern Mosaic Bakcground, op de foto niet goed te zien maar hij is echt aanwezig ;-) Om Bella een grond te geven stanste ik met de Oval Shadow Die-namics een ovaaltje. Bella is gekleurd met Copics en daarna uitgeknipt. De tekst stempelde ik op zwart cardstock met Versamark, bestrooide het met wit embossingpoeder en is daarna verhit. Kaartje is verder simpel gehouden om de nadruk te leggen op de superleuke Bella.

Gebruikte materialen:
Diversen: Clear Sequin Mix, Linen Thread

Ik wens jullie een hele gezellige dag,
Inge

6 opmerkingen

 1. Gaaf!! En zo anders dan je eerdere "Bella" kaart ha ha. Kom maar op met die Bella's 2.0 zou ik zeggen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die "bella's" zijn zo leuk, net als je kaartje, heel tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oude liefde roest niet ;-) supergaaf kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave kaart! Ik heb nog even bij de oude Bella gespiekt, maar ga toch voor deze nieuwere versie. En ook voor Inge 2.0 ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel andere stijl dan je vroegere kaartje! Héél mooi!
  fijn weekend
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk het verschil!! Toffe stempels, en een heel leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top