MFT New Release Launch September is Here!


Goedemorgen,alle nieuwe My Favorite Things Stamps September producten zijn vanaf nu te bestellen in de MFT Store, jippieeeee sla je slag!

Vandaag een Pure Innocence kaartje met paperpiecing, je kunt hiervan een volledige beschrijving van mij met foto's terug vinden op het My Favorite Things Blog. De achtergrond heb ik geblend met diverse Distress inktjes van Tim Holz en een blending tool. Daarna heb ik met een kwastje druppeltjes water hier overheen gespetterd. De chevron achtergrond is gestanst met de Split Chevron Cover-Up. Zoals ik zei is Pure Innocence Jumping with Joy gestempeld en gepaperpieced met printjes uit het Sweet Cellebration Paper Pack.


Vandaag een fantastische give a way! Breng een bezoekje aan alle MFT Designers die een MFT New Release Launch Post hebben. (Deze kun je vinden op het MFT Blog) en laat een comment achter vóór Donderdag aanstaande. Je maakt dan kans om één van de twee gift vouchers te winnen ter waarde van $100, wauw! De winnaressen worden random gekozen uit de comments achtergelaten op de deelnemende blogs. Good Luck!

Fijne dag en veel hop plezier!
IngeGeen opmerkingen

Back to Top