MFT November Release Countdown Day 3


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf  dinsdag 1 november om 10.00 PM

Dit soort kaartjes zijn natuurlijk het minst leuk om te maken maar worden enorm gewaardeerd door de ontvanger. Ik heb gebruik gemaakt van de set Deepest Sympathy en jawel ook dit is een must have. Je komt niet vaak sets tegen die helemaal gericht zijn qua teksten op het verlies van iemand of om iemand te zeggen I'm here for You plus nog tal van andere mooie, lieve teksten. De prachtige roosjes heb ik gestanst met de Roses in Bloom Die-namics een stans waarmee je ragfijn een mooi roosje uitstanst. Verder veel laagjes, de gestempelde tekst heb ik hier gecombineerd met de Sending Hugs Die-namics.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge11 opmerkingen

 1. Your card expresses much heartfelt sympathy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a fabulous modern design for a sympathy card! I love it! Not every friendship suits the formal flowers and pastel colours. This is great!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice like how you kept some of the innies in the words

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A wonderful card showing and sending a very sincere message in a beautiful, warm way!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad het soort kaartje wat ik graag op voorraad heb. Het voelt altijd een beetje raar om lekker te knutselen voor iemand die verdriet heeft daarom maak ik dit soort kaartjes liever van te voren zonder iemand speciaal in gedachten. Je kaart is prachtig, al hoop ik dat je hem voorlopig niet hoeft te versturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This card is definitely contemporary and appreciated by those who love modern art. A very colorful and uplifting card.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inge, That is an amazing card! So heartfelt! Love the colors and of course your layering gives it a great touch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awesome card. Love roses. Thank you for your ideas and design.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top