MFT October Card Kit, Cooler With You, Reveal Day Two: Out the Box

Vandaag de eerste dag gevuld met sneak peeks van de Card Kit van Oktobervan My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit, Deze maand is het de Cooler with You. Gevuld met een stempelset, bijpassende Die-namics en Slider Die-namics en cardstock. Alles wat je nodig hebt om mooie winterkaartjes te maken.


Ik heb een kaartje gemaakt met de sneeuwpop, die vond ik meteen al leuk toen ik de set binnen kreeg! De lay out is gemaakt met het Free Spirit Paper Pack. Een blokje met supermooie kleurtjes waarvan er een aantal tot mijn favoriete kleurtjes en combinaties behoren! Sneeuwpopje is gestempeld op Blending Card by X-Press It, gekleurd met Copics en daarna uitgestanst. De sneeuwvlokken op de achtergrond heb ik gestanst met de Let it Snowflake Die-namics. De geinige groene driehoekjes heb ik gestanst met de Winter Trees Die-namics (gratis bij een besteding van 60 dollar!) en dat zijn eigenlijk kerstboompjes maar ik heb ze hier gebruikt als bannertjes.


De kit zal verkrijgbaar zijn vanaf dinsdag 18 oktober 10 pm EDT. Heel veel inspiratie en nog meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy en tot morgen!
Inge9 opmerkingen

 1. Superleuke kit...die stempeltjes zijn weer geweldig! Heel tof kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inge, Adorable card!Love all the layering and the snowflakes with the adorable snowman!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a cute card and great use of the elements in the kit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat een leukerd! Heel gaaf gemaakt! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een zwak voor sneeuwmannen, als er maar enigzins een laagje ligt dan moet ik aan de slag! Vind je kaart (en deze kit!!) dan ook geweldig leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love the coloring on the card! Adorable card!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top