MFT October Release Countdown Day 2!

 Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf  morgen dinsdag 4 oktober om 10.00 PM


Vandaag in de hoofdrol op mijn  blog de Hand-Lettered stempelset in combinatie met de Oh Christmas Trees stempelset en bijpassende Die-namics. Hand Lettering is al een tijdje helemaal hot maar vergt best wat oefening, geen zin in? Dan is de Hand-Lettered stempelset een geweldig alternatief zoals je ziet.


Ik maakte met het Envelope Punch Board een wrap voor een Tony Chocolonely (yummie!). Hiervoor gebruikte ik een vel wit cardstock van 8 1/4" x 8 1/4" en rilde op 3 1/8. Het bijpassende kaartje is 10 cm x 10 cm


De tekst stempelde ik op de linker lange kant met zwarte inkt, en ik plakte een magneetje aan de binnenkant van de wrap om een sluiting te maken. De leuke tag heb ik uitgestanst met de Tag Builder Blueprints 6 Die-namics. De boompjes stempelde ik met de Oh CHristmas Trees stempelset (een tijdloze stempelset voor de kerst dus een aanrader!) met Versamark en sprenkelde daaroverheen WOW! Black Twinkel Embossing Glitter en verhitte dit met de heat tool

Deze kadoset is supersimpel om te maken in een kort tijdsbestek, dus als je rap een cadeautje nodig hebt een uitkomst.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge11 opmerkingen

 1. Het perfecte voorbeeld van less is more. Super gaaf hoe je met weinig heel veel kunt laten zien, het ziet er fantastisch uit op het witte papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt een heel mooi design, lekker clean!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the tags and it looks like you get chocolate as well, Perfect gift

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inge, Such a Lucky Person to receive that bar of Tony Chocoloney! I've never had it, but it has a great name! Love the Wow glittered Christmas tree! Great job on everything!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Black, white, tan....non traditional but SO effective. Love the color combo for the holidays. It's so elegant!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great tags! I like your color combination of tan, white and black. The black trees with glitter really made the tags stand out. Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top