October Release Replay, Oh Christmas Trees


Goedemorgen!Elke maand een after party challenge op het My Favorite Things Stamps Blog. Een week na de release laat het MFT Design Team zien wat er nog meer allemaal mogelijk is met de allernieuwste producten oftewel de Release Replay.


Ik heb ervoor gekozen om een pocket te maken met het Envelope Punch Board. Ik heb een stuk cardstock gesneden van 20,5 cm x 20,5 cm en de eerste ril op 8,8 cm. Daarna alles gevouwen en geplakt maar een opening aan de bovenkant gelaten.

De Oh Crristmas Trees stempelset leent zich geweldig om drie dimensionale boompjes te maken dat heb ik hier dan ook gedaan. Ik heb de boompjes drie keer gestempeld en uitgestanst met de bijpassende Oh Christmas Trees Die-namics. De boompjes in de lengte gerild en aan elkaar geplakt.

De kaart in de pocket heb ik bestempeld met hetzelfde boompje en hier een tekst bij gestempeld met Versamark en geembost met goud embossing poeder. De sterretjes zijn uitgestanst met de Star Strips Die-namics


En als laatste een clos-up van de in goud geemboste prachtige tekst Love and Joy van de Hand-Lettered Christmas stempelset.

Check het MFT Blog voor nog meer inspiratie met de producten uit de laatste release, veel plezier!

Een fijne dag voor iedereen!
Inge9 opmerkingen

Back to Top