Els Brigé, Mini Release


Goedemorgen! Vandaag een mini release van Els Brigé, yahoooo!


Er zijn diverse nieuwe mallen toegevoegd aan reeds bestaande winterse stempelsets van Els namelijk de Warme Wensen stempelset en de Sneeuw Stempelset. Ik gebruikte beiden voor mijn kaart van vandaag. De sneeuwvlokjes heb ik gestempeld met de prachtig gedetailleerde sneeuwvlokjes van de Sneeuw Stempelset. En één van de grote sneeuwvlokken is gestempeld en daarna uitgestanst met de nieuwe coördinerende stansset.


In de binnenkant van de kaart heb ik gestempeld met de Warme Wensen stempelset en de Sneeuw stempelset.


De tekst "Gezellige" is ook uitgestanst, geeft een superleuk effect vind ik zelf! Voor nog meer voorbeelden klik even door naar het blog van Els Brigé, KLIK Bestel je vandaag of morgen de kerstproducten dan krijg je ook nog eens 15% korting!

Ik wens jullie een hele fijne zaterdag! Ik ben, als jullie dit lezen, in Brabant met een aantal knutselvriendinnen (haaaaai) voor een gezellige Handlettering workshop gegeven door Nicole, zin in!

Hartelijke groetjes,
Inge

4 opmerkingen

 1. Woww! Prachtige kaart Ing!....vanalles meegemaakt gisteren van vertraging tot zwervers hihihi en niet te vergeten ijskoud!! Maar het was een topdag!!

  Fijne zondag! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een beauty weer. Altijd fijn om een bijpassend stansje te hebben, zeker als je zoveel met laagjes werkt zoals jij. En die tekstjes...tja die schrijf je nu gewoon zelf hè! Was supergezellig, leuk je ontmoet te hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a beautiful card!! I love the colours!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top