MFT Color Challenge #57, Merry Christmas

Halloootjes op deze zaterdagochtend. Een nieuwe kleuren challenge met Smooth White, Chili Powder, Cement Gray en Gravel Gray. 4 Mooie winterse kleurtjes bij elkaar. Ik maakte dan ook een kerstkaartje


Dit berenstempeltje kan supergoed het hele jaar door gebruikt worden, zo ook voor een kerstkaartje. Beer komt van de Birthday Bears stempelset en is gekleurd met Copics en uitgestanst met de Birthday Bears Die-namics. De lay out is gemaakt met diverse Die-namics uiteraard in de kleurtjes van de kleuren challenge. De prechtige sneeuwvlokken vond ik wel bij dit winterse kerstkaartje passen en heb ik dan ook gestanst met de Stylish Snowflakes Die-namics. *pfew* weer een kerstkaartje af, ik moet er nog heel wat maken net als de meesten van jullie vermoed ik hahaha ;-)

Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 22 November de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge6 opmerkingen

 1. Mooie kaart! Goed idee om van de Birthdaybeer een ijsbeer te maken. Ik ben gek op ijsberen, kleurt zo lekker makkelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er erg leuk en lief uit ! mooi
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje, Inge! Je kleurt ook zo mooi. Je ideetje van een schuin papiertje aan de rechterkant heb ik onlangs ook gebruikt. Een leuke manier om een klein stukje DP te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie kaart Ing! Prachtige kleurencombi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja beren, ik kan er geen genoeg van krijgen. Deze is ook alweer zo leuk, de kleurtjes passen er perfect bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben echt gek op jouw stijl van kaarten, super! Deze kaart is ook weer onwijs leuk! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top