MFT Color Challenge #58, Oh Christmas Trees


Goedemorgen! Een nieuwe kleuren challenge met Cotton Candy, Cherry Crisp, Field Day en Berrylicious. 4 Vrolijke kleuren en tjsa we zitten toch al wel in de kerstsferen dus weer een kerstkaart! Mijn voorraadje is aardig op peil, en die van jullie?


De basis van mijn kaart is wit, daarop een laagje Cotton Candy welke is bestempeld met de Open Triangle Background stempel. Een laagje Cherry Crisp en daarop een laagje Sweet Tooth Cardstock welke is uitgestanst met de Die-namics Pierced Rectangle STAX. De mooi gedetailleerde sneeuwvlokken heb ik gestanst met de Stylish Snowflakes Die-namics. Verder nog een tagje uit Berrylicious cardstock gestanst en daarop de enige boompjes uit de Oh Christmas Trees stempelset welke ik heb gestempeld en gestanst met de bijpassende Oh Christmas Trees Die-namics. Gouddraad en wat bling maken het kaartje helemaal kerst en klaar voor verzending!

Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 7 December de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge2 opmerkingen

  1. Wat een leuke kleurencombi is dit! Je kerstkaart krijgt meteen iets feestelijks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om met deze kleuren een kerstkaart te maken. Het goud maakt 'm extra feestelijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top