MFT November Card Kit, Kitschy Kitchen, Reveal Day Two: Out the Box


Vandaag de tweede dag gevuld met sneak peeks van de Card Kit van November van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit, Deze maand is het de Kitschy Kitchen. Gevuld met twee stempelset, bijpassende Die-namic,cardstock en 8! inktcubes. Alles wat je nodig hebt om hele originele kaartjes te maken.


Mijn kaartje is gemaakt met het theepotje, kopjes en het leuke vaasje met bloemen van de stempelset en alles is daarna uitgestanst met de bijpassende Die-namics. Ik heb gekozen voor zwart, kraft, wit en blauw een tijdloze combinatie die ikzelf heel erg mooi vind. ook de border met stippeltjes is gestempeld. De tekst is gestempeld met Versamark en daarna geheat embost met wit embossingpoeder. Bijpassend een envelopje met als terug komend item het vaasje.Al met al is de Kitschy Kitchen weer een ontzettend veelzijdige Card Kit!


De kit zal verkrijgbaar zijn vanaf dinsdag 15 november (vannacht voor ons) om 10 pm EDT. Heel veel inspiratie en nog meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy en tot morgen!
Inge12 opmerkingen

 1. Love your layered look Inge. The black makes it classic, the ink colors make it look soft and the twine: homemade! Great card!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Classy looking card. .............Lovely
  ColleenB.~Texas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A striking combination of colors and terrific papers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inge--I love your card and envelope! So nice! The colors and the layering is sooo you! Very pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zwart,wit, blauw en craft.. dan kan het voor mij eigenlijk al niet meer stuk. Prachtige compositie weer, mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! En leuk dat je er een bijpassende envelop bij hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous card!!! Love so much the colors!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top