Creative Constructions with Blueprints, Shaker Cards


Goedemorgen! Vandaag de maandelijkse Creative Constructions with Blueprints, deze keer de Blueprints met shaker elementen. Shaker kaarten zijn zo leuk om te versturen en nog leuker om zelf te maken. Onder de MFT Blueprints Die-namics kun je talloze sets vinden waarmee je een shaker kaart kunt maken. Ik heb gekozen voor de Tag Builder Blueprints 6 Die-namics.


Kaartje heeft een basis van Smooth White cardstock met daarop diverse laagjes Free Spirit designer paper en cardstock. De tag is uitgestanst evenals de for you tekst. Het schattige poezenhoofdje komt van de Cool Cat stempelset en is gekleurd met Copics en uitgestanst met de bijpassende Cool Cat Die-namics. De diverse teksten heb ik met elkaar gecombineerd, vind ik wel geinig zo ^_^

Zo mensen, de kerst is weer voorbij. De laatste dagen van 2016 breken aan en heel eerlijk...ik kan niet wachten om te beginnen met een fris, schoon jaar waar de dagen snel weer langer gaan worden (okee het duurt nog even maar hee, we hebben de kortste dag al achter de rug hahaha), tulpen hier langs de weg staan en weer een nieuw creatief jaar aanbreekt met onwijs veel gezellige evenementjes en nieuwe avonturen.

Voor nog veel meer inspirerende voorbeelden klik je even door naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Een hele fijne dag vandaag,
Inge4 opmerkingen

 1. WoW wat een mooie kaart. Waar heb je die prachtige stempel vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Jolanda, de stempeltjes die ik gebruikt heb zijn allemaal van My Favorite Things Stamps :-)
   Hartelijke groetjes, Inge

   Verwijderen
 2. Inge--What a great Thank You card! Adorable. And love the layering!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love shakercards...haha, deze is ook weer leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top