MFT January Release Countdown Day 2

Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 10 Januari om 10.00 PM


Handlettering is hot, al een tijd! En heel begrijpelijk want het is onwijs leuk om te doen en je hebt er niet veel materiaal voor nodig. Lukt het jou niet of vind je het teveel "gedoe" dan is de Well Connected Alphabet stempelset perfect geschikt voor jou! Met deze losse letter stempeltjes lukt het je om een tekst naar eigen idee te maken al of niet in combinatie met bijvoorbeeld de I'm Owl Yours stempelset.


Ik heb voor beide kaarten de I'm Owl Yours stempelset gebruikt omdat je hier leuke woordspelingen in combinatie met tekst kunt maken. "I hope Owl See You soon" en "I'm Owl Yours" ;-) Op bijvoorbeeld Pinterest vind je ontzettend veel voorbeelden van tekst met afbeeldingen, en wat is er nu leuker dan stempels die je misschien al hebt te combineren met gave teksten! Echt, van het aanschaffen van de Well Connected Alphabet ga je geen spijt krijgen....promise ^_^


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge10 opmerkingen

 1. Het alfabet is inderdaad heel bruikbaar en een super leuk lettertype! Kraft-zwart-wit is ook altijd goed! Leuke kaartjes zijn het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. BEAUTIFUL and the colors are simple and elegant. ABSOLUTELY LOVE!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zijn ook weer te leuk! Leuk lettertype zijn de stempels. En de uiltjes zijn ook lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great examples of using black and white with gold for a color scheme!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. your cards are my favorites on this day, there are perfects!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love, love, love these cards! Love the layering and color combo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na mijn workshop heb jij deze stempels natuurlijk helemaal niet nodig ;-) maar neemt niet weg dat ze wel heel erg gaaf zijn. En je kaartjes ook, leuk in deze basic kleuren, past helemaal in het thema!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top