Shopping Therapy!

Hee hallo, gezellig dat je even langswipt. Gelukkig gaat het inmiddels wat beter, kort verteld...op de MRI van afgelopen maandag was verbetering te zien, mijn oog doet weer een beetje gezellig mee en dat is een pak van mijn hart. Een combinatie van virus/bacterie en de medicijnen die ik gebruik voor de ziekte van Crohn heeft waarschijnlijk flink op mijn weerstand ingehakt ,die toch al minimaal is, en de voorhoofdsholte ontsteking voor ontregeling gezorgd. Ik ben er absoluut nog niet helemaal maar stapje voor stapje gaan we de goede kant op, BLIJ! (en dat is een understatement)
Ook ontzettend blij ben ik met alle kaartjes, lieve Appjes, mailtjes en hebbedingetjes die ik afgelopen weken mocht ontvangen. Wat is de kaarten community toch geweldig!

Wat doe je als je je niet zo lekker voelt, juist.... shoppen! Dat heb ik verleden week dan ook gedaan bij My Favorite Things Stamps ^_^  Vind je het leuk om te zien wat ik heb gekocht, scroll dan lekker verder, zo niet dan surf je gewoon doorrrr hihi.


Het is altijd een feestje om een doos te ontvangen gevuld met tal van goodies, tijdens het uitpakken kun je genieten van het snoepje wat altijd bij de MFT orders zit ;-)


Ik kocht een heleboel sets met Premium Dye Ink Cubes, met deze cubes kun je op een voordelige manier je inkt voorraad aanvullen. Alle kleurtjes matchen weer met de MFT Paper Packs en het cardstock. Je kunt ze bijvoorbeeld opbergen in de Tim Holtz Mini Distress Ink Storage blikjes.


Uiteraard moest ik dit prachtige blokje hebben, de blokjes eronder komen uit in de volgende maanden en kan ik helaas nog niet laten zien.


Het witte Sweet Tooth cardstock vind ik persoonlijk het mooiste witte cardstock wat er op de markt is om te verwerken tot kaart. Het is stevig, hagelwit en mooi glad. Ik gebruik het altijd als basis voor mijn kaarten. De kraft enveloppen vind ik mooi van kleur en ze zijn prima te bestempelen, je krijgt er 20 in een pakje.


Zoals ik al aangaf gebruik ik als basis voor mijn kaartjes Sweet Tooth cardstock, en gebruik ik niet heel veel gekleurd cardstock. Deze Prestige Cardstock Sampler met vele kleuren cardstock zijn dan ook een prima aanvulling en matchen supermooi met de MFT inktjes.


Aanvulling op mijn basis materialen, het kleine schaartje van Tim Holtz was een must have. Ik heb geloof ik een scharen fetish :P


Check deze mooie flesjes Nuvo Crystal Drops, die kleuren #zucht Prachtige pareltjes kun je maken met deze flesjes, filmpje. Net zoiets als enamel dots maar dan bepaal je nu zelf de kleur en de grootte van de dots.


Ik hou van mooie opberg oplossingen en deze pockets zijn echt ideaal als je houdt van orde in je stempel ruimte. I Do!!! Ik stop elke stempelset in deze pockets samen met de bijpassende Die-namics en print een label met mijn labelmaker zodat ik meteen kan zien welke set ik gebruik. The fabulous Jennifer Mc Guire heeft een geweldig filmpje met veel tips en trics.


En last but not least kocht ik bij Doe @ Ding deze aanvulling op de Misti, superhandig! Kijk hier voor een filmpje. Tip: Bij Doe @ Ding kun je ook terecht voor de MFT Paper Packs, de MFT Premium Ink Cubes en de Nuvo Crystal Drops.

Dank je wel voor het meekijken en ik hoop weer tot gauw.

Liefs,
Inge Xx

18 opmerkingen

  1. Jippie, goed nieuws! Wat heerlijk om te lezen. Zo fijn dat het weer de goede kant op gaat. En wat gezellig om met jou mee te winkelen. Leuke aankopen. Gevaarlijk ook dat meewinkelen, want ik ben nu al nieuwsgierig naar die Misti-attributen en alle leuke MFT papierblokjes. Dat gaat geld kosten...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn om het goede nieuws te lezen...
    leuke aankopen gedaan.

    het aller beste toegewenst.

    fijne dag liefs Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo fijn je weer te lezen....;-) heb gezellig meegekeken en er zitten weer hele leuke hebbuh items bij.....XX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn...weer een berichtje van jou te lezen! Dat is een goed teken! En, ik mis je prachtige creaties! Super dat het wat beter gaat, en shoppen is een goede troost hè?! Je hebt hele gave dingen gekocht!! Liefs, en pas op jezelf, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Inge, ik las je vorige bericht, ik wou reageren maar dat is er toen over geschoten. Ik ben blij voor je dat het al wat beter gaat. Je hebt een goede therapy gevonden ( hopelijk is je portomonee ook blij ☺)
    Verzorg je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow wat heb jij heerlijk geshopt! Super leuke spulletjes! Vind het papierblokje heel gaaf! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ooh, wat een goede 'vangst'. Prachtige spulletjes allemaal. Wij gaan denk wel zien wat je ermee gaat maken en verder wens ik jouw veel beterschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijn dat er langzaamaan wat verbetering komt in je gezondheidssituatie. En je hebt lekker geshopt! Wat hebben ze mooie spullen bij MFT, he?! Ik ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken. Ik ben fan van je creaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn om te lezen dat het weer de goede kant op gaat!
    Ik wens je een spoedig algeheel herstel toe!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat het weer iets beter met je gaat. Erg leuke spullen heb je binnen gekregen, veel plezier er mee, ben benieuwd wat je weer allemaal gaat maken.
    Groetjes, Chantal S

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat fijn weer wat van je te lezen en dat de stijgende lijn er weer in zit. Je zult vast heel wat medicijnen slikken, maar ik denk dat je zelf voor een hele goede dosis beterschap hebt gezorgd met dit cadeau voor jezelf. Geweldige spullen, hopelijk heb je snel weer energie en zin om er mee aan de slag te kunnen. Nogmaals heel veel beterschap! X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat goed om te lezen dat het weer beter met je gaat! Ik heb het verhaal niet helemaal meegekregen maar begrijp dat het behoorlijk heftig was... Groot gelijk om dit te vieren met een goede bestelling, geen beter medicijn dan zo een wit doosje met van dat roze papier er in. Krijg wel jeuk aan mijn creditcard van deze blogpost! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik hoop dat je weer snel de oude bent Ing! Want het is niks zo met al die spulletjes!❤❤😁

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gelukkig ga je de juiste kant op.. langzaam weer een beetje jezelf verwennen met al het leuks...doe je goed :) All the best met warme groet xxx

    Liefs Aniet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Blij voor je met het goede nieuws!
    Shopping therapie is de beste therapie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Fijn om weer een blog van je te kunnen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. So sorry you are ill & glad you are doing better. Hope all goes well for you.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top