Els Brigé, nieuwe stempels en stansen!


Hoera vandaag is het dan zover, nieuwe stempels en stansjes van Els Brigé. Op mijn blog voorbeelden met de Bedankt en Mama stempelsets en bijpassende stansjes.


Voor mijn eerste kaartje stanste ik de tekst bedankt drie keer uit stevig wit cardstock en plakte alles op elkaar. Zo krijgt je tekst wat dimensie en valt extra op. Het papier wat ik voor alle drie de kaarten heb gebruikt is van Doodlebug. Het allereerste papiertje wat ik ooit kocht om een kaart te maken was van Doodlebug, het is zo'n lief en leuk merk en blijft mijn favoriet! De koffiebeker en het koekje zijn bijpassende kant en klare diecuts.


De tweede kaart is gemaakt met de Mama stempelset en bijpassende stansjes. Moederdag is sneller dan je denkt (14 mei) en dan heb je vast een kaartje klaar!


En mijn derde kaartje is gemaakt met de Bedankt stempelset en bijpassende bedankt stans. Lief kaartje om te geven/sturen na bijvoorbeeld een high tea of gezellige dag met zus / vriendin / moeder / oma /nichtje.....


Een overzichtje van de drie kaarten. Zeker de Bedankt set met stans is onmisbaar in je collectie stempels en stansen! ;-)

Alle stempels en stansen kun je online bekijken én bestellen bij Els Brigé. Nog veel meer voorbeelden kun je vinden op de blogs van het DT, via Els haar blog kun je zien waar je deze inspiratie kunt zien, enjoy!
Ik wens jullie een hele fijne inspirerende zaterdag,
Inge Xx

7 opmerkingen

 1. Zo Inge, flink bezig geweest. Het resultaat is geweldig. Stuk voor stuk gezellige, fleurige kaartjes. Mooi papier. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten Inge, zo mooi van kleur! Stempels en stansen zijn geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jep,deze zijn ook super tof gemaakt. & ik ben verkocht nu heb ik die moederdag stempels ook nodig... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja deze Doodlebug lijn is geweldig. Je wordt spontaan vrolijk als je deze leuke kaarten ziet. De nieuwe Els stanzen en stempels passen er prachtig bij, leuk om ook Nederlandse teksten te kunnen gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke kaarten Ing! Leuk met deze Doodlebug kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig leuke kaartjes! Het Doodlebug papier is echt hartstikke vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke en vrolijke serie kaarten, je hebt de nieuwe materialen weer mooi in de spotlights gezet!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top