Mix and Match #11


Goedemorgen allemaal, vandaag een Mix and Match postje, yahooooo! Ik heb een knuffelig kaartje gemaakt in blauwtinten. Het lieve beertje komt van de MFT stempelset Friends Furever, ik heb het beertje gestempeld op Blending Card met MFT Hybrid Ink Black Licoirce en gekleurd met Copic Markers. Het leuke ribbeltjeskarton heb ik gebruikt om de tekst uit te stansen en de bijpassende gestempelde tekst komt van de Lots of Hugs stempelset. De enamel dots heb ik zelf gemaakt met Nuvo Crystal Drops, een aanrader! Ik druppel de Nuvo Crystal Drops nooit meteen op de kaart zelf maar eerst op een stukje plastic, laat ze een dag drogen en dan kun je ze op je kaartje plakken. 


Deze maand mochten we dit mooie gekleurde pakketje gekregen van Ellen, de hartjes heb ik opgegeten tijdens het knutselen hihi ;-)

Klikken jullie nog even door naar de blogs van Ellen, Inge( Instagram) Mariken en Sandra? Ik ben ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt! Volgend maand weer een nieuwe Mix!

Fijne dag, en dank je wel voor het langskomen!
Inge.9 opmerkingen

 1. Haha, mijn hartjes waren al op, voordat ik begon...Wat heb je weer een toffe en stoere kaart gemaakt! De grote 'hugs' in ribbelkarton, echt gaaf! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi de hartjes waren al op voordat ik aan een kaart begon....superleuke kaart met dit schattige beertje XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knutselt goed hè, met wat chocolaatjes erbij?! Hihi, gaaf kaartje. Geweldig die grote stoere ribbel-hugs. Het beertje zorgt dan weer voor de lieve component. Mooi in evenwicht zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. How cute!! Lief kaartje!! De home made dots kende ik nog niet. De chocolaatjes wel, waren hier heel snel op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje, ik vind het een geweldige kaart! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad om te knuffelen dit lieve beertje. Het ribbelkarton is ook heel leuk, gaaf gedaan! Ik hop snel ook even naar de rest, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top