Mix and Match #12


Goedemorgen,  vandaag een Mix and Match postje, yay! San mocht deze keer het pakketje bedenken en dat is uiteraard weer super goed gelukt. We kregen een paaspakketje met zelfs wat paaschocolaatjes, yummie!

Uiteraard moest ik er een echt paaskaartje mee maken, op het allerlaatste moment gisteren dus hahaha. De dagen gaan zó snel nu! Het geweldige kipje is een stempel van Stampin'Up! Hey, Chick evenals de tekst. Het wiebeloogje is een eigen toevoeging, moest er gewoon op, evenals de kleine strookjes zwart heb een beetje gesmokkeld. Het is een kaartje in San d'r pasteltintjes geworden ^_^ heb weer veel knutselplezier gehad met het pakket. Kan nog veul meer maken want het pakket was goed gevuld!


Klikken jullie nog even door naar de blogs van Ellen, Inge ( wegens blessure geen kaartje deze keer, beterschap Ing!) Mariken en Sandra? Ik ben ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt! Volgend maand weer een nieuwe Mix!

Fijne dag, en dank je wel voor het langskomen!
Inge.

9 opmerkingen

 1. Geweldig kaartje! Stoer, dat beetje zwart en de nietjes.
  Och, die kip, met haar wiebelogen, echt een leukerd! Hele gezellige paasdagen, liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw kip is echt helemaal geweldig! Supergaaf paaskaartje vind ik het! Grappig dat bij jou ook het haasje aan de lamp hangt. Ik heb het (vouw)ei van San er nu ook bijgehangen. Helemaal gezellig. Fijn paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd! En dat wiebeloog is tof erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk gedaan! Mooi, die zachte kleurtjes! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha een kaartje met een knipoogje. Het lijkt wel alsof dat kipje echt naar haar ei ligt te kijken zoals kippen dat doen.
  Weer wat plak-en scheurwerk zoals alleen jij dat kan. En zoals jij dat alleen kan heb je er weer een fantastisch mooi geheel van gemaakt.
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk kaartje! Jouw kipje is zo leuk.....
  Gezellige paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. grappig en lief kaartje !
  fijn paasweekend
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een enig paaskaartje. De stempel is ook zo leuk. Kip, eieren, tekst en het is een originele paaskaart. Fijne paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top