SU nieuws! Vanaf 1 mei, Eastern Palace Bundles


Vanaf 1 mei verkrijgbaar twee exclusieve Eastern Palace Suite Bundles! Slechts voor korte tijd verkrijgbaar (tot en met 31 Mei) zowel voor de gevorderde als de beginnende stempelaar!


Voor het eerste kaartje heb ik vooral de nieuwe In Color Lemon Lime Twist de hoofdrol laten spelen samen met Old Olive, Soft Sky en Sahara Sand. De achtergrond stempel is van de You've Got This stempelset. Heel veel verschillende voorbeelden met de suites heb je vast al zien langs komen op de diverse social media en blogs van demonstratrices.


De stempelset Eastern Beauty staat in de nieuwe catalogus en is dus nu al op voorhand te koop vanaf 1 Mei. Je hebt keuze uit twee pakketten met verschillende inhoud. Beide pakketten bevatten ook 3! nieuwe In Colors Inkpads. Ik maakte dit kaartje met één van de nieuwe In Colors, Tranquil Tide,  gecombineerd met Crumb Cake, Island Indigo en Whisper White. De prachtige gestanste bloem is uitgestanst met de Eastern Medaillons Thinlits Dies welke past bij de Eastern Beauty stempelset.


Hieronder vind je de inhoud per pakket.


Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com
Fijne dag,
Inge

3 opmerkingen

  1. Hele gave kaarten heb jij met deze set gemaakt!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze hadden beter jouw voorbeelden kunnen gebruiken bij deze set! Gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ihre Karte Lemon Lime Twist ist einfach atemberaubend!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top