Creative Constructions with Blueprints, Make It Masculine


Goedemorgen! Vandaag de maandelijkse Creative Constructions with Blueprints, deze keer ligt de focus op kaarten gemaakt voor de mannen in ons leven. Ik heb gekozen voor Bleuprints 7 Die-namics vanwege de strakke en geometrische vormen. 

De basis van de kaart is vierkant met daarop diverse laagjes cardstock in de stoere kleuren, Kraft, Steel Grey en Steel Blue. De Die-namics Bicycle blijft een topper en is van toepassing op diegene die deze kaart gaat krijgen ^_^ mijn eigen husband. Hij leest niet altijd mijn blog, heeft geen fb dus kan het kaartje makkelijk alvast plaasten hihi, Edwin word aankomende donderdag, jawel 50! (sssssst) en dat vieren we met een feestje donderdagavond. De Cheers for You tekst heb ik gestempeld met de Uncorcked stempelset vanwege de mooie letters. Hoop dat hij blij verrast is met de kaart en het cadeau waarmee dit vergezeld gaat worden...Cheers to You and your Total Amazingness!


Voor nog veel meer inspirerende voorbeelden klik je even door naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Een hele fijne dag vandaag,


Inge5 opmerkingen

 1. Toffe, en een beetje stoere kaart! Die fiets is gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe verjaardagskaart voor een bijzondere verjaardag....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met Edwin! Hij is vast blij met deze prachtige grafische kaart. Mooi ook hoe je de pijlen wit op wit in de achtergrond gebruikt hebt. Alvast heel veel plezier op het feestje donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een hele gave kaart geworden. De kleurencombi maakt 'm ook wel een tikkie stoer.
  Alvast een hele dikke proficiat voor je de verjaardag van je hubby, en feest ze donderdag.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top