MFT Color Challenge #73

Hee hallo, vandaag weer een kaartje voor de twee wekelijkse MFT Color Challenge met deze keer in de hoofdrol de kleuren Tropical Teal, Coral Crush, Gravel Gray en Black Licorice....mooie kleurtjes bij elkaar!

Ik maakte een Twisted Easel Card, supermakkelijk om te maken en je kunt het kaartje gewoon weer plat vouwen en in een envelopje stoppen. Ik stempelde een poesje uit de super schattige Smitten Kitten stempelset als achtergrond en plakte hier verschillende kleuren cardstock op gestanst met de Die-namics Square STAX. Het poesje is gekleurd met Copics. Om het kaartje staande te houden heb ik een hartje gestempeld met de set die je gratis bij je bestelling krijgt (mits je deze doet bij de MFT Boutique zelf) deze is uitgestanst met het mini hartje welke bij de Blueprints 15 zit...Meow Are You?

Ingrediënten:
MFT Stamps: Smitten Kitten, Distressed Patterns, Birthday Freebie (free with your order while supplies last!)
MFT Die-namics: Smitten KittenEssential Fishtail Sentiment Strips, Star Shaker Window and Frame, Square STAX, Blueprints 15 (the little heart which fits with the heart in the Birthday Freebie stampset)
MFT Cardstock: Sweet ToothBlack LicoirceTropical Teal, Gravel Gray
MFT Ink: Black LicoriceTropical Teal, Coral Crush
Other: Scor BuddyScore TapeMini Misti, thread

Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher

Je hebt tot en met woensdag 26 juli de tijd om je kaart/creatie te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie allemaal een gezellige dag vandaag!
Inge

6 opmerkingen

Back to Top