August Release Replay, Fab-BOO-lous Friends


Goedemorgen! Elke maand een after party challenge op het My Favorite Things Stamps Blog. Een week na de release laat het MFT Design Team zien wat er nog meer allemaal mogelijk is met de allernieuwste producten oftewel de Release Replay.Ik maakte gezellige cadeauzakjes met een knutseldate in gedachten en daarvoor gebruikte ik de BB Fab-BOO-lous Friends want.... dat zijn ze mijn knutselvriendinnetjuhs ;-) Het zakje heb ik gevuld met Ritter Chocolaatjes.


De banner op elk zakje is gemaakt met de Die-namics Stitched Jumbo Fishtail Banner. Het spookje is opgeplakt met een Action Wobble, supergrappig om het spookje wat extra movement te geven.De tekst is met Versamark gestempeld en met wit embossingpoeder geprenkeld op een uitgestanste Die-namics. Essential Fishtail Sentiment Strips...Boo! A Treat For You.

Ingrediënten (als je klikt op de gekleurde tekst kom je in de MFT store)
MFT StampsBB Fab-BOO-lous Friends
MFT Die-namics: BB Fab-BOO-lous FriendsEssential Fishtail Sentiment Strips, Stitched Jumbo Fishtail Banner
MFT PaperSweet ToothCornflower, Gray & White Basics 6 x 6 Paper Pack
MFT InkBlack LicoriceCornflower
Other: Tread, Action Wobble mini, Mini Clothespins White, Gusseted clear Bag, candy, Stampendous White embossingpowder, Embossing Magic, Versamark, Heattool, TomBow Liquid Glue
Check het My Favorite Things Stamps Blog voor nog meer inspiratie met de producten uit de laatste release, veel plezier!

Een fijne dag voor iedereen!
Inge

9 opmerkingen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top