Mix en Match #16, HugsVandaag weer de maandelijkse Mix en Match post van Ellen, Inge, Inge (you're here), Mariken en Sandra. Ellen mocht deze maand het pakket verzorgen. Mooie kleurtjes en zelfs een superleuke stans zat in het pakket!

Ik heb diverse laagjes gemaakt en een clustertje gecreëerd met de Hugs tekst, het hartje is uit het papier met print geknipt en het vogeltje komt van het vel puffy stickers wat inmiddels is ingepikt door de jongste voor in haar planner ;-) De blaadjes zijn gestanst. De kleuren vind ik supermooi bijelkaar passen! Het kant en klare frame is beplakt met een soort en met van wereldkaart dus vond de tekst Sending Hugs Across the Miles er geweldig goed bij passen.


Ik klik snel naar SandraMarikenEllen en Inge ga je mee? Ben weer ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt! Een hele fijne dag gewenst en tot de volgende Mix!

Liefs,
Inge

12 opmerkingen

 1. Een mooi kaartje is het geworden Inge, leuk om zo'n pakketje te krijgen. Fijn weekend groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig hoe je door zo een pakket weer geïnspireerd wordt om hele andere spullen te gebruiken dan je normaal doet. Met verbluffend resultaat, gaaf!! Ik ga snel ook bij de rest kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, dit kaartje weer helemaal in jouw stijl! Mooi gedaan met het leuke pakketje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtkaart Inge, zó gaaf! Veel zin in morgen, les van jou!!😜

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op het ballonnetje klikken, je moet het maar weten ;-) Geweldig kaartje. Dat vogeltje staat zo mooi bij het kader en het hart. Tot morgen, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk pakket. Daar kun je nog veel meer leuks mee maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supergaaf kaartje Ing! Mooi met het vogeltje zo....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben jullie weer heerlijk aan het langshoppen met de MM. Wat een mooi kaartje weer!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jouw kaartje heeft weer een andere uitstraling dan bij de anderen. Komt o.a. doordat jij geen roze hebt gebruikt. Je kaart is echt weer een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel gave kaart! Mooi pakket ook :). Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top