My Favorite Things Stamps WSC352


Goedemiddag, vandaag een kaartje met een leuke aanleiding en gemaakt met de WSC352. Er is een baby'tje geboren! Dat zijn de leukste kaartjes om te maken ^_^ Het is een jongetje geworden met een prachtige naam. Ik maakte dus een traditioneel blauw kaartje met een klein beetje toevoeging van andere kleurtjes.De tekst vind ik heel grappig hoop dat de ontvangers dat ook vinden hahaha. In de binnenkant van de kaart staat nog een bijpassende tekst. Toch he, het blijft echt amazing zo'n klein baby'tje met alles erop en eraan, een wonder!

De mini baby kleertjes heb ik gestanst met de LLD Bundle of Baby Clothes een schattig setje, eigenlijk onmisbaar bij het maken van lieve baby kaartjes!

Ingrediënten (als je klikt op de gekleurde tekst kom je in de MFT store)
MFT Stamps: LLD Welcome, Baby
MFT Die-namics: Blueprints 32, Stitched Circle STAX, LLD Bundle of Baby Clothes, Wild Greenery
MFT Paper: Sweet Tooth, Sour Apple, Blue Breeze, Blue Yonder, Black Licoirce, Jellybean Green
Other: thread, Mini MistiScor-BuddyMono Multi Liqiud GlueRemovable Tape, Versmark, WOW!Opaque Bright White Embossing powder, Embossing Magic, Sparkling Clear Mix


Alle details omtrent het meedoen met de wekelijkse sketch challenge vind je op het MFT Challenge Blog. Elke week is er een voucher te winnen van $ 50!!! Dus haal je MFT stempeltjes en Die-namics uit de kast, wees creatief en doe mee:D

Fijne dag nog ^_^
Inge

4 opmerkingen

 1. Super leuk weer, ben ook net bezig met een kaartje Heerlijk om te maken, vind ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk is de tekst! En ja, baby's zijn amazing, een echt wonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En of de ouders deze tekst leuk vinden! Net als de rest van het kaartje. Ik zag hem als eerst op Instagram, maar ben nu alle blogs die de afgelopen dagen aan mij voorbij zijn gegaan even aan het bekijken. Deze post moest ik even uitgebreid lezen natuurlijk. ;-) Nogmaals bedankt, ook namens de amazing baby met de mooie naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag hem in het eggies bij Miranda en Peter. Haalde gelijk jouw inbreng er uit. Wat is hij weer leuk. Ik kan er niets aan doen....maar ik blijf jouw fan!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top