MFT Color Challenge 80


Hoi hallo, vandaag een challenge. Gemaakt met de kleuren van de Color Challenge nummer 80 Lemon Chiffon, Ripe Rasberry, Summer Splash, en Gumdrop Green.

Ik maakte een Tri Fold Pocket Card, ik vind dit nog steeds een ontzettend lief modelletje. Op de voorkant heb ik gebruikt de Happy Birthday Circle Frame Die-namics samen met PI Happy Birthday to You. Het pakje heb ik gestempeld op twee printjes uit het Party Patterns Paper Pack en uitgeknipt en opgeplakt. Ik kleur altijd eerst en plak daarna pas het gedeelte op wat ik gepaperpieced wil hebben. Zo kun je makkelijk op alle plekjes kleuren waar je later niet goed meer bij kunt.


De tag aan de binnenkant is nogmaals bestempeld met PI en aan de bovenkant heb ik een lipje gemaakt met behulp van Blueprints 29 daarop een stempeltje van de Interactive Labels stempelset (onmisbaar als je veel interactieve kaartjes maakt)

Ingrediënten:
MFT Stamps: Distressed Patterns, PI Happy Birthday to You, Interactive Labels
MFT Die-namics: Happy Birthday Circle Frame, PI Happy Birthday to You, Blueprints 29
MFT Cardstock: Sweet Tooth, Lemon Chiffon, Summer Splash, Gumdrop Green.
MFT Paper Pack: Party Patterns
MFT Ink: Black Licorice, Ripe Raspberry
Other: Scor BuddyScore TapeMini Misti, Mono Multi Liquid GlueBlending Card by X-Press It,Sparkling Clear Mix, Precision Scissors
Color Medium: Copic Markers
Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher

Je hebt tot en met as woensdag 8 november de tijd om je kaart/creatie te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie allemaal een gezellige dag vandaag!
Inge

3 opmerkingen

  1. Wat een ontzetend lief en leuk kaartje! Tof model is dit, ga ik onthouden! En ik geniet van jouw schattige kaartje, blij mee!! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top