MFTWSC354, Yappy Christmas


Dit schattige hondje komt van de Happy Pawlidays stempelset en is te cute! Het kleurwerk heb ik gedaan nav een filmpje van Stephanie. Ik krijg vaak vragen over Copics en hoe te kleuren, het is echt een kwestie van oefenen, oefenen en oefenen. Ja saaaai I know hahaha Dus veel doen, goed kijken, dan ga je je vertrouwd voelen met je kleur medium. Kijk filmpjes, er zijn talloze te vinden op You Tube bijvoorbeeld van Sandy Allnock. En het hele schaduw toestandje lekker loslaten in het begin, gewoon kleuren naar je eigen idee. (Ik heb geen les gehad ben zelf gaan experimenteren, ben dus geen Copic juf en kan je alleen mijn eigen ervaringen en kleurencombinaties vertellen ;-))Hoe leuk vonden we het vroeger als kind om te kleuren! Het is dan ook super ontspannend vind ik. Muziekje op, en gaan....chill!

De lay out van de kaart is gemaakt met de My Favorite Things Stamps schets van deze week en heb ik gemaakt met Blueprints 32 en niet traditionele kerstkleuren.

Ingrediënten (als je klikt op de gekleurde tekst kom je in de MFT store)
MFT Stamps: Happy Pawlidays, Distressed Patterns
MFT Die-namics: Happy Pawlidays, Blueprints 32, Stitched Circle STAX
MFT Paper: Sweet ToothBlending Card By X-Press It, Sour Apple, Tropical Teal, Summer Splash
MFT Ink: Black Licorice Hybrid Ink Pad, Sour Apple
Other: thread, Mini MistiScor-BuddyMono Multi Liqiud GlueRemovable TapeClear Sequin MixStickles Stardust, 3D Foam Squares
Color Medium: Copic Markers


Alle details omtrent het meedoen met de wekelijkse sketch challenge vind je op het MFT Challenge Blog. Elke week is er een voucher te winnen van $ 50!!! Dus haal je MFT stempeltjes en Die-namics uit de kast, wees creatief en doe mee:D

Fijne dag nog ^_^
Inge

3 opmerkingen

 1. Dat is inderdaad echt een liefje, en jouw kaartje ook! Leuk, dat frisse lemon erbij!
  Fijne avond, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW! Awesome card! I love your style. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Om te smelten dit schattige pupje!! Ik heb ooit de on-line copic klas gedaan van Sandy en erg veel geleerd. Maar je hebt gelijk, het gaat vooral om veel oefenen... zoals bij alles!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top