10 oktober 2017

October Release Replay, Sending Smooches


Goedemorgen! Elke maand een after party challenge op het My Favorite Things Stamps Blog. Een week na de release laat het MFT Design Team zien wat er nog meer allemaal mogelijk is met de allernieuwste producten oftewel de Release Replay.

 
Ik maakte twee verpakkingen met zakdoekjes en daaraan vast een tag met lipbalm gemaakt met behulp van de Lip Balm Window and Frame Die-namics en de Lip Balm Pouches. Dit zijn onwijs leuke cadeautjes om te geven of op te sturen. Het principe van het verpakken van de lip balm kun je hier vinden, Stephanie maakte een heel duidelijk filmpje.


De zakdoekjes zijn van de Hema en de verpakking is gestippeld. Dat heb ik terug laten komen op de verpakking van de lipbalm. Deze zijn aangekleed met papier uit het MFT Black and White Basics Paper Pack.


De achterkant van de tag bevat een strip gemaakt met de Essential Sentiment Rip Strips Die-namics waarmee je de balm heel makkelijk uit de verpakking haalt.

Ingrediënten (als je klikt op de gekleurde tekst kom je in de MFT store)
MFT Stamps: Sending Smooches
MFT Die-namics: Tall Tag Duo, Lipbalm Window and Frame, Essential Sentiment Rip Strips, Stitched Tiny Tags, Stitched Fishtail Sentiment Strips
MFT Paper: Blue Yonder, Blue Breeze, Sweet Tooth
MFT Paper Stack : Black and White Basics
MFT Ink: Black Licorice Premium Dye Ink
Other: Thread, TomBow Liquid GlueScor BuddyScore TapeMini Misti, Lip Balm Pouches, ribbon
Check het My Favorite Things Stamps Blog voor nog meer inspiratie met de producten uit de laatste release, veel plezier!

Een fijne dag voor iedereen!
Inge

3 opmerkingen:

  1. Prachtig zeg! Die lipbalm met stippeltjes is helemaal leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is het in Nederland ook al te koop...de stempels en de lipbalmpouches

    BeantwoordenVerwijderen
  3. would you share the instructions for the tissue box they are so cute thanks

    BeantwoordenVerwijderen