Stamping Bella, Circles on your Project Challenge


Hallo allemaal, vandaag een kaartje voor de uitdaging van deze week op het blog van Stamping Bella. ik koos voor een combinatie met Spa Bella 2.0 Deze stempel komt zo vaak van pas! We vergeten onszelf vaak als we lopen te rennen en draven. Wat is er dan leuker om verrast te worden door een vriendin met een gezellige kaart en een verwen momentje. Ook in combinatie met een welness kadobon, super leuk presentje!
Haar duster is gepaperpieced de rest is gekleurd met Copic Markers


Ik maakte een kaart met een flapje waar een tag inzit met een voetverzorging zakje...Take Time For Yourself, You deserve It!


Open en eruit ^_^ Hoe vinden jullie mijn tabje,gaaf he! Ben er helemaal blij mee!


Doe gezellig mee met de uitdaging van deze week, je kunt hiermee een een kadobon winnen om lekker te shoppen bij Stamping Bella. Details vind je als je op het plaatje hieronder klikt


Een hele fijne dag gewenst,
Inge

4 opmerkingen

 1. Je tabje is super! En je kaartje trouwens ook. Bepaald niet slecht om zoiets cadeau te krijgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk dit! En inderdaad, een welness cadeautje voor een vriendin is altijd goed. Al kun je er natuurlijk in dit geval ook gewoon een tag voor aan een komkommer mee maken LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke kaart!!
  Heb je misschien een eerdere post waarin je beschrijft hoe je zo'n kaart met pocket maakt? Ik ben namelijk nog niet zo ervaren in het maken van kaarten, maar vind het wel een superleuke hobby :)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top