Hits and Highlights, Bitty BearsGoedemorgen, deze maand in de Hits and Highlights Challenge allemaal beertjes! De BB Bitty Bears zijn het hele jaar door te gebruiken door de verscheidenheid aan beertjes die er in deze stempelset te vinden zijn. Ik maakte een gefeliciteerd kaartje én een kerstkaartje.


Voor beide kaarten heb ik grote tekst Die-namics gebruikt. De beertjes zijn gekleurd met Cpoic Markers en op de achtergrond heb ik nog wat spetters gestempeld met de Distressed Patterns stempelset. Ook als je net begint met kleuren ga je veel plezier hebben van deze set. Omdat de beertjes relatief klein zijn is het zeker in het begin makkelijker om in te kleuren als grote oppervlakken.


Ingrediënten
Color Medium: Copic Markers

Voor nog veel meer inspirerende voorbeelden klik je even door naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Een hele fijne dag vandaag,
Inge

6 opmerkingen

 1. wat een leuke, grappige kaartjes ! mooi
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Bitty Bears stempeltjes had ik al, ik heb de die-namics vorige week bijbesteld. Nu extra blij mee, wat een super leuke kaartjes! Leuke inspiratie weer, bedankt! En dat van die weken die zo vol zijn, dat is heel herkenbaar.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatjes de beertjes! Ik heb ze ook besteld :) kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave kaartjes en die beertjes... zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my ! These colour combinations are so beautiful !

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top