Mix & Match #18


Vandaag weer de maandelijkse Mix en Match post van EllenInge, Inge (you're here)Mariken en Sandra. Mariken mocht deze maand het pakket verzorgen.

Een pakket geheel in de kerstsferen met groen, rood en glitter want hee ja voor je het weet is het zover IEK o_O kwam dus zeer goed van pas! Ik maakte diverse laagjes (op mijn gesmokkelde witte basiskaart) De leuke ronde tekst cirkel heb ik gebruikt als center point voor het geinige beertje uit de MFT Ski-sons Greetings stempelset. Gekleurd met Copics en opgeplakt met foamblokjes.


Pakketje word altijd zo gezellig ingepakt ^_^


Begin November hadden we een date op de Krea Doe met z'n vijven, heerlijk gestruind, gekletst en ook nog samen een supergave Stampin'Up! workshop gedaan bij Carmen We hebben genoten, wat is het toch heerlijk om samen een passie te delen ^_^
(van links naar rechts... achter San, Inge (ik hihi), Inge en aan de rechterkant een mevrouw (van wie ik de naam niet meer weet, sorry!) daarnaast Ellen en Mariken.)

Ingredienten:
Mix and Match Pakket door Mariken
MFT Stamps: Ski-sons Greetings, Distressed Patterns
MFT Die-namics : Merry Christmas Circle Frame, Ski-sons Greetings
MFT Ink: Black Licorice Hybrid Ink, Black Licoirce Premium Dye Ink
Other: Blending Card by X-Press It, Stapler
Color Medium: Copic Markers

Ik klik snel naar SandraMarikenEllen en Inge ga je mee? Ben weer ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt! Een hele fijne dag gewenst en tot de volgende Mix!

Liefs,
Inge

8 opmerkingen

 1. Vooruit, het gesmokkelde kaartje vergeef ik je. Supertof en leuk kaartje, met die vrolijke ski-beer. Dat heb je weer prachtig gefikst! En die foto, enig, wat was het gezellig hè?!! Fijne dag, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd! Die ski-beer vind ik enig. Beetje smokkelen mag, toch?! Gezellig ook die foto van team M&M aan de knutsel op de KreaDoe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt met het M&M pakketje!
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk!! De release van november had alleen maar leuke sets en jij hebt deze leuk gemixt met dit m&m pakketje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja hoor, nummertje 4 is ook een kerstkaart! Maar deze keer een echte 'Inge' zo leuk hoe verschillend ze allemaal zijn. Jullie hebben alle vier echt een hele eigen stijl! Leuke foto ook!!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top