MFT January Release Countdown Day 2


Hallo en goedemorgen! Het is nog steeds tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf morgen 9 januari om 10.00 PM

Ieeeek! Monsters op mijn blog, kaartje van vandaag is gemaakt met de Monster Sized stempelset, ze zijn echt supergrappig vooral als je er wiebeloogjes op plakt hihi, te eng gewoon! De lay out is gemaakt met rechthoekige vlakken in verschillende kleuren cardstock. De monsters zijn gekleurd met Copic Markers. De grote XOXO is gestempeld met de Valentine Wishes stempelset...Scream! It's Your Birthday!Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

7 opmerkingen

 1. Ze zijn idd erg leuk deze monsters. Het is een enige kaart zo grappig en griezelig tegelijk. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cute green monsters! Love that striped paper as one of the layers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That’s such a fun cards ! Love the green monsters and all the layers !
  [margessw(at)icloud(dot)com]

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love your layout and these little green monsters!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi, dat groen met zwart en wit. Je bent een kei in kaartjes “bouwen” met al die leuke laagjes. En die monstertjes, vind ik ze nu eng of lief ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh I love this card and the color of the little monsters. I wasn't even looking at this stamp set but now that I see them in Green, I might have to reconsider!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super cute card!Great little monsters :) tfs

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top