MFT Yay For You Card Kit Day 1

Vandaag voorbeelden van de Card Kit van Januari van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit. Deze maand is het de Yay For You Card Kit
Gevuld met de Yay For You stempelset, So Many Yays Die-namics, Celebratory Confetti Die-namics cardstock en Silver Sparkle  . Weer een superfijn pakket dus!

Ik maakte een welkom baby kaartje en combineerde de Card Kit met de Beary Special Birthday stempels en Die-namics. Eén van de teksten uit de Yay For You stempelset heb ik op de achtergrond met behulp van de Mini Mist op het cardstock gestempeld. Het beertje is gestempeld op Blending Card en daarna gekleurd met Copic Markers...Yay, A New Baby!


Heel veel inspiratie en nog meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Inge

13 opmerkingen

 1. Ocht, wat een lief babykaartje! Tof, die grote tekst, het beertje en het steepje zwart met tekst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So sweet! The colors are beautiful and the bear is just adorable!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mega leuke kaart heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een schatje. En het leukste is dat degene die deze kaart krijgt een echte originele kaart krijgt. Niet in de winkel te koop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt inderdaad als een goed pakket! Het woord "YAY" klinkt meteen al zo feestelijk. Je kaart met dit lieve beertje is een schatje. Mooi ook hoe dat zwart-witte randje er achter uit piept!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Completely adore this! Love the color scheme, the slightly tilted, layered patterns, and the softly stamped Congrats behind that cutie bear!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super cute baby card - love the little bear and his balloon!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top