MFTWSC369, With Love on Your Birthday

Hoi en goedemorgen! Vandaag een verjaardagskaartje met huisjes. Ik ben dol op dit soort stempeltjes en ik heb dan ook twee sets met elkaar gecombineerd die huisjes hebben, Town Bear en In Paris. Ook de lettertypes samen vind ik mooi! Eenvoudig kaartje verder net als de schets van deze week die super bruikbaar is. Verder nog spettertjes van de Distressed Patterns stempelset en het Kraft panel heb ik bestempeld met de Framework Background stempel.

Alle details omtrent het meedoen met de wekelijkse sketch challenge vind je op het MFT Challenge Blog. Elke week is er een voucher te winnen van $ 50!!! Dus haal je MFT stempeltjes en Die-namics uit de kast, wees creatief en doe mee:D


Fijn weekend ^_^ Wij gaan hier de verjaardag vieren van onze jongste die 18 jaar wordt, HOERA!
Inge Xx

6 opmerkingen

 1. Dit is weer een prachtig kaartje van jouw hand! Mooi, dat kraft met lichtblauw. Wie weet heb ik van het weekend nog tijd om ook met deze challenge mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kaartje en inderdaad mooi dat de kleurtjes terug komen. Blauw, wit en kraft staat mooi bij elkaar. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. grappig en lief kaartje ! mooi
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd, Inge! Een jongste dochter van 18, wow, zo leuk. Jammer alleen dat je zelf ook steeds ouder wordt ;-) Je kaart is prachtig! Huisjes zijn leuk en de twee teksten staan ook goed bij elkaar. Leuk is dat, twee lettertypes combineren. Geniet van jullie feestweekend xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, jullie jongste al 18 jaar, wat een mijlpaal weer. Heel tof kaartje heb je gemaakt, die huisjes zijn hartstikke leuk zo! Fijn weekend, geniet van jullie jarige!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eerste reactie... supertof kaartje! Tweede reactie... die huisjes! Die wil ik!! Derde reactie... oh chips het zijn twee verschillende stempelsets... ha ha maar even gaan sparen dus. Wat nu even niet gaat lukken want ook mijn jongste wordt volgende week 18! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top