Mix 'n Up! Maandag #21


Goedemorgen, vandaag weer een kaartje gemaakt met materialen uit de nieuwe Mix 'n Up! Kit welke weer verschijnt 15 januari as. aka vandaag!
In deze Mix 'n Up! Kit allemaal materialen uit de nieuwe Voorjaar/Zomer catalogus van Stampin'Up! Het vrolijke Bubbles en Fizz DSP krijg je als extra gratis geleverd bij je kit. (Meer info over de kit vindt je in de sidebar mijn blog.)  Dit super vrolijke DSP met bijpassend lint is alleen maar te kiezen bij een kwalificerende bestelling. Als deelnemer van de Mix 'n Up! Kit van jan-feb-mrt 2018 ontvang je niet alleen een deelverpakking met DSP en lint, je krijgt er ook bijpassend cardstock bij. En uiteraard verzorgen wij daar weer leuke projectjes bij in combinatie met verschillende andere ingrediënten.

Het kaartje is verder gemaakt met de Party Pandas stempelset die je GRATIS! kunt verdienen als je voor € 60 of meer besteld voor meer info kun je tercht op Carmen haar blog Ik vind die set helemaal lief en leuk en heb de panda hier gecombineerd met een tekst van MFT's Essential Sentiments stempelset plus een Hello Die-namics.

Wil je je opgegeven voor dit kwartaal? Dat kan nog steeds via mixnupkit@gmail.com

Ik wens jullie allemaal een hele fijne en gezellig maandag!
Inge

1 opmerking

  1. Wat een superleuke kaart! Leuk met die cirkels en de tekst en de panda is ook heel schattig! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top