MFT Workshop bij Doe@Ding


Goedemorgen, gisteren heb ik weer een geweldig gave MFT workshop bij Doe@Ding te Spijkenisse gegeven samen met Angela. Hier laat ik jullie zien wat er gemaakt werd tijdens mijn workshop. Angela had twee andere onwijs leuke projecten voorbereid deze kun je zien op de Doe@Ding facebook groep.


In totaal werden er vier projecten gemaakt, twee van Angela en twee van mijzelf. Bij mij werd er een gatefold kaart gemaakt met de superleuke In Paris stempelset. Dat fietsje, te cute! In de gatefold een mini envelopje waar ruimte is voor een giftcard of centje.


Het andere project was een sliderdoosje waar een Ritter Sport in geplakt is. Dat was zo hier en daar even klamme handjes maar uiteindelijk is het iedereen gelukt om de slider slidend te krijgen hihi ;-) Het schaapje komt van de Ewe and Me Forever stempelset

De eerst volgende workshop die ik samen met Angela bij Doe @ Ding geef is zaterdag 19 mei.  Deze is al volgeboekt, supersuperleuk! Er staan nog meer datums gepland over het hele jaar waar nog maar enkele plekjes vrij voor zijn, wil je meer weten mail hier dan even over naar info@doe@ding.nl
Marlous en team dank jullie wel weer voor de ontzettend gezellige en onwijs goed verzorgde dag. Workshoppers, dank jullie wel voor jullie enthousiasme en inzet!

Fijne zondag!
Inge

5 opmerkingen

 1. Super leuke kaartjes!!!!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was het weer leuk, leerzaam en gezellig. Dinsdag en woensdag hebben Ellen, Laris en ik afgesproken om onze creaties te posten. Dus dan komt alles voorbij. Nogmaals dank ik heb genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige projecten en een superleuke workshop! Ik heb genoten gisteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je workshop was weer geweldig gisteren. Jammer dat we niet echt de tijd hadden om bij te kletsen maar de projecten die je voor ons verzonnen had waren weer super! Het was een heerlijk dagje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de leuke workshop. Heerlijk om een dagje gezellig samen met andere dames te knutselen.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top