12 februari 2018

Mix 'n Up! Maandag #24


Goedemorgen! Zoveel zieken om mij heen, wauw de griep heeft echt toegeslagen! Vandaar dit doosje voor zakdoekjes in combinatie met een lipbalm gemaakt met materialen uit de nieuwe Mix 'n Up! Kit

In deze Mix 'n Up! Kit allemaal materialen uit de nieuwe Voorjaar/Zomer catalogus van Stampin'Up! Het vrolijke Bubbles en Fizz DSP krijg je als extra gratis geleverd bij je kit. (Meer info over de kit vindt je in de sidebar mijn blog.)  Dit super vrolijke DSP met bijpassend lint is alleen maar te kiezen bij een kwalificerende bestelling. Als deelnemer van de Mix 'n Up! Kit van jan-feb-mrt 2018 ontvang je niet alleen een deelverpakking met DSP en lint, je krijgt er ook bijpassend cardstock bij.(zolang de voorraad strekt!) En uiteraard verzorgen wij daar weer leuke projectjes bij in combinatie met verschillende andere ingrediënten.Het doosje is gemaakt van Whisper White cardstock in combinatie met het zwart/ witte Petal Passion DSP uit de Mix


De lipbalm past hier natuurlijk perfect bij en heb je al eens kunnen zien in deze post. Let op: niet alle formaten lipbalm sticks passen in de pouch helaas, ik kocht de mijne bij de Action. Acht in een pakje (Max & More Natural Lipbalm) De zakdoekjes komen bij de Hema vandaan.


Zakdoekjes uitgeschoven, achter de tag zit nog een tekstje...Feel Better!
Hieronder kun je de template zien die ik heb gebruikt, je haalt twee doosjes uit één A4 vel cardstock


Snijd een stuk cardstock van 17 cm x 14,5 cm. Ril aan de 17 cm kant op 2,5 cm- 8 cm - 10,5 cm en 16 cm. Draai een kwartslag en ril op 2,5 cm. Vouw alle lijnen goed om en knip in zoals je ziet op onderstaande foto. De knipjes zijn om de bodem te maken voor het doosje. Vouw om en plak dicht aan de plakrand zowel onder als aan de zijkant.


Het template voor het zakkendoekendoosje vond ik bij Kerstin Kreis

Ingrediënten  naast de Mix 'n UP! die ik heb gebruikt:
MFT Stamps: Sending Smooches, Feel Better
MFT Die-namics: Tall Tag DuoLipbalm Window and FrameEssential Sentiment Rip Strips, Stitched Fishtail Sentiment Strips
MFT Ink: Black Licorice Premium Dye Ink
Other: Thread, TomBow Liquid GlueScor BuddyScore TapeMini MistiLip Balm Pouches, ribbon

Wil je je opgegeven voor dit kwartaal? Dat kan nog tot 15 februari via mixnupkit@gmail.com 
Geef je je na deze datum op dan krijg je de Mix 'n Up van het eerst volgende kwartaal.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne en gezellig maandag!
Inge

4 opmerkingen:

  1. Wat gaaf Ing, dit is een enig cadeautje voor een zieke en/of snotterende...Wat leuk dat je de beschrijving erbij hebt gedaan! Laat je nieet aansteken hè!?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig leuk cadeautje is dit! Ik ben zelf ook flink aan het snotteren en in mijn omgeving ook veel zieken. Deze blogpost is dus perfect, ik ga hem pinnen! Bedankt voor het leuke idee!!

    BeantwoordenVerwijderen