MFT April Release Countdown, Day 4

Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 3 april om 10.00 PM ( voor ons woensdag 4 april 03.00)

Okee elke keer als je denkt het kan niet schattiger dan komt Birdie Brown weer met een geweldige set stempels! Kijk dit meisje lekker stampen in de plassen dan #zucht...De set heet BB Rain or Shine en is verkrijgbaar met bijpassende Die-namics en hee wacht er is ook nog een aanvulling mocht je de jongens versie willen, deze heet BB Puddle Jumper. Ik kleurde het meisje met copics en stanste haar uit met de Rain or Shine Die-namics. Het kleine, lieve zonnetje komt ook van de set. Op de achtergrond wat printjes uit verschillende paperpacks, welke dat vind je helemaal onderaan de post.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

7 opmerkingen

 1. Gorgeous colouring, loving the combo of papers too.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig meisje in de regen. En mooi gekleurd! Ik ben benieuwd wat de rest van de release brengt. Er is nu in de eerste twee dagen al zoveel moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerdje is dit! Enig kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Darling card, love the colors and the arrangement. A must have stamp with all the rain we have been having.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love this card and the layout you used. Your coloring with Copics is wonderful, and I am wondering if you ever list which Copics you used to color this image?

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top